30+ och soliga dagar

Har verkligen haft strålande väder här den senaste tiden, vilket är helt underbart! Dock har jag sovit bort mestadels av dagarna så idag passade jag på att njuta ute i solen med Ida! Sov typ två timmar efter jobbet så jag kommer nog somna gott inatt, men de är ju bra med tanke på att jag jobbar dag imorgon! ;) Hursomhelst har jag njutit av dagen, skulle dock varit toppen med ett dopp i fjorden också men de får bli en annan dag!

Istället gick jag hem och tog en kalldusch och snart är det dags för staff-food. Jag hoppas på pasta idag (har varit fisk och potatis i olika storlekar och sorter den senaste tiden, okej att fisk är gott men man behöver ju inte överdriva ;)) 

Hoppas ni har de fint därhemma & att vädret är på topp där också! Puss på er


 

Finbesök i Geiranger

För snart två veckor sen så var min älskade syster med familj här på besök. Var sååå mysigt att ha dom här! Tror dom blev lite nostalgiska av att komma tillbaka. De var nämligen här de träffades, och tänk att idag är dom gifta och har två barn! Finaste familjen! Vi hade två jättemysiga dagar med underbart väder, god mat och tid att umgås ♡
Ännu ett mobil-inlägg

Har såå mycket att blogga om men det är verkligen inte alls kul via mobilen och som sagt vill inte min dator alls som jag vill! Är så sugen på att skriva hela tiden och varje kväll när jag går till jobbet tar jag med mina sladdar till kamera å mobil så jag kan föra över bilder till receptionens dator och blogga härifrån. Det är tanken varje kväll men ändå slutar det med att jag har så mycket annat å göra så jag glömmer bort att blogga ändå! Men nu jäklar ska de bli ändring på det, så när jag går av mitt skift klockan sju ska jag blogga. Massor! Bara tre timmar kvar, håll ut kära läsare!